tiistai 24. huhtikuuta 2012

Pyöräily aloitettu!

Eilen vihdoin ja viimein päästiin koirien kanssa pyöräilemään, jee :) Olen suunnitellut lähtöä varmaan jo pari viikkoa, mutta aina kun olis aikaa ollut niin on satanut vettä. Eilen sitten vihdoin sain aikaiseksi hypätä pyörän selkään ja koirat valjaisiin.

Kävin siis koirien kanssa yksitellen. Ensin mentiin Sanin kanssa, käytiin muutaman kilometrin lenkki. Sani nauttii kovasti, kun saa juosta niin paljon kuin jaksaa. Meno tosin on hieman holtitonta, vaatii vähän harjoitusta tämä. Sani kävelylenkilläkin aina aluksi vetää, pitäis päästä yhden koiran kanssa kerrallaan harjoittelemaan.
Viiman kanssa kun menin käymään pikku mutkan, sillä ei ollut mihinkään hoppu, se löntysteli pyörän vierellä eteenpäin ja haisteli ja katseli ympärilleen. Mukavaa oli :)

Meillä kävi muuten viikko sitten toinen chihukaveri, Riki kylässä! Viimalle vähän turhan pieni sulhaspoika, mutta oli oikein kiva kun kaikki meni sopuisasti, eikä koirien perään tarvinnut katsoa ollenkaan :) Viimalla alkoi tässä juoksutkin, niin piti olla kaveria eikä yhtään sopinut äristä pojjaale :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti